Oog voor kind en Kwaliteit
Locatie Adres

Kinderopvang Dribbel

Lange Kavel 50
7881 LS Emmer-Compascuum
tel. 06 49051216
mail: info@kinderopvangdribbel.nl

Kinderopvang op maat

Zeer scherpe tarieven!

Bij Kinderopvang Dribbel betaalt u alleen voor de uren die u af wilt nemen. Daarom kunt u de opvang van uw kind(eren) volledig aanpassen aan uw persoonlijke werksituatie.

Voordat de kinderopvangovereenkomst op wordt gesteld, geeft u begin en eindtijd aan die u structureel af wilt nemen.

Op deze manier betaalt u niet standaard vanaf 7.30 uur en tot 17.30 uur voor dagopvang die u misschien wel helemaal niet wilt afnemen. Daarnaast hanteert Kinderopvang Dribbel zeer betaalbare uurtarieven.

In gemeente Emmen is Kinderopvang Dribbel een opvang die een van de meest betaalbare tarieven hanteert. Hoe kan dit? O.a. omdat wij geen extern plaatsingsbureau hebben(hebben wij gelijk intern) en het vervoer tijdens uitjes van kinderen in eigen beheer hebben door de aanschaf van onze Kinderopvang Dribbel/BSO Bus. Dit zijn mede redenen waardoor wij de tarieven zo scherp geprijsd aan kunnen bieden, ondanks de hoge kwaliteit die geboden wordt!

Afname mogelijkheden

Flexibele opvang

Werkt u onregelmatig en bent u dus wisselende dagen en/of tijden kinderopvang nodig? Dan kunt u kiezen voor een flexibel opvangovereenkomst. U kunt bij flexibele opvang uw voorkeursdagen en tijden zelf samenstellen. Voorwaarde is wel, dat u minimaal een maand van tevoren het rooster per email doorgeeft.  Zodra het rooster is doorgegeven, worden deze dagen ingeroosterd.

Minimale afname zijn 3 uur aaneengesloten en 20 uur per maand.